....Eli Minttu-Mansikkakakku:)

1864726.jpg

Värivikaiset jättiläisravut rantautuvat. Pyyhkeen päällä lekotteleva neitonen on kirmannut jo karkuun, vain rantapallo on jäänyt... Kuinkahan rapujen käy, pääsevätkö rantakivien ylitse? Osmankäämit huojuvat tuulessa ....

1864725.jpg

Reuna näytti niin hauskalta, etten pursottanutkaan "vettä" sinne vaan jätin "saateenkaaren" näkyviin:)

 

Vuoka 25 cm irtopohjavuoka

Pohja:

180 g kaurakeksejä

80 g sulatettua margariinia

Murskaa keksit muovipussissa kaulimen avulla. Sulata rasva ja lisää keksimurujen joukkoon. Painele kevyesti leivinpaperilla vuoratun irtopohjavuuan pohjalle. Laita jääkaappiin odottamaan täytteiden valmistumista.

Mansikkatäyte:

1 prk Creme Vanillaa

100 g maustamatonta tuorejuustoa

300 g murskattuja mansikoita

0,5 dl sokeria

4 liivatelehteä

tippa mansikoiden mehua/vettä

Laita liivatelehdet likoamaan kylmään veteen. Vaahdota Vanilla. Lisää tuorejuusto, sokeri ja murskatut mansikat. Kuumenna tippa mansikkamehua ja liuota liivatelehdet siihen. Kaada ohuena nauhana koko ajan hyvin vatkaten vaahdon joukkoon. Levitä mansikkatäyte keksipohjan päälle. Laita hyytymään jääkaappiin minttutäytteen valmistuksen ajaksi.

Minttutäyte:

1 prk Kevytvispiä

100 g maustamatonta tuorejuustoa

150 g Kultasuklaan valkoista minttusuklaata

Sulata minttusuklaa. Vaahdota kevytvispi ja lisää tuorejuusto. Lisää sulatettu, vähän jäähtynyt suklaa ohuena nauhana seokseen. Kaada hyytyneen mansikkatäytteen päälle ja tasoita pinta. Anna taas hyytyä jääkaapissa useampi tunti.

Koristeena:

Marsipaania kaikki koristeet. Osmankäämien varret tuettu spagetilla. Järvessä glitterhilettä kimalluksena. Rantakivet Kultasuklaan tuotantoa.