1251018754_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

Irtopohjavuoka 14 cm

12 kpl Digestivekeksiä

75 g sulatettua margariinia

Murskaa keksit, sulata rasva ja sekoita keskenään. Painele seos hellästi leivinpaperoidun irtopohjavuuan pohjalle.

200 g rahkaa

200 g Philadelphiajuustoa

2,5 dl FloraVispiä

150 g valkosuklaata

3 dl mustikoita

2 liivatetta

sokeria

vaniljasokeria

Laita liivakot likoamaan kylmään veteen.

Sulata valkosuklaa mikrossa pienissä erissä.

Vatkaa FloraVispi vaahdoksi. Lisää vaahtoon rahka ja juusto sekä sokeria (aloita 1 dl :stä) ja lisää tarvittaessa.

Lisää pikku tilkkaan kiehuvaa vettä liotetut liivatteet. Kaada seos ohuena nauhana kerma-rahka-juustoseokseen hyvin vatkaten. Lisää valkosuklaa.

Ota puolet massasta erikseen ja lisää toiseen puoleen sulatetut mustikat ja vatkaa seos tasaiseksi.

Annostele mustikka- ja valkosuklaaseos kerroksittain irtopohjavuokaan ja anna hyytyä ainakin 5 tuntia.

Koristele.

Kakku "sisältäpäin"  :

1251018799_img-d41d8cd98f00b204e9800998e