1219430.jpg

400 g marinoituja broilerinsuikaleita

1 sipuli

1 tlk Valion Kolme juustoa-kastiketta

1 rkl mangochutneyta

1 rkl chilitahnaa

1 tl currya

juustoraastetta

Paista broilerit ja sipulit tilkassa öljyä. Samalla kun kääntelet broiskunpaloja, leikkaa niitä pienemmiksi. Lisää puolet Kolme juustoa- kastiketölkistä ja mausteet. Keittele hetki. Kastike saa olla "pienisyistä", jotta se on helppo saada pastaputkien sisään.

Itse nostin putket paistovuuassa pystyyn, ja lusikalla hiljalleen valuttelin kastikkeen sisälle. Kumosin täytetyt putket, kaadoin päälle loput juustokastikkeesta ja ripottelin päälle juustoraastetta. Paistoin 200 asteessa n. 20 min.

Lisänä tarjosin perusjunttisalaattia, eli jäävuorisalaatti-tomaatti-kurkkua. Miedonsi sopivasti mausteisen ruuan!

Nuorin tyttäreni kysyi tämän ruuan nimeä. Kuuli ilmeisesti väärin, koska nyt meillä syödään "antilooppeja".......  :D