2 dl kevyttä ruokakermaa
1 dl vettä
pieni sipuli
300 g katkarapuja
puolikas banaani
1 tl currya
1 tl suolaa
chilimaustetta myllystä
Kuullota hienonnetut sipulit öljytilkassa. Lisää ruokakerma, vesi, mausteet sekä tosi pieniksi paloiksi pilkottu banaaninpuolikas. Keittele kokoon jonkin aikaa niin että soosi sakeutuu ja banaanit sekoavat joukkoon. Lisää katkaravut. Älä anna kiehua enää, etteivät ravut sitkisty.
Kuvassa oikealla yläkulmassa näet Lidlistä ostettua punaviinispagettia. Oli raakana tosi hyvän näköistä, oikein kauniin punaista, mutta muuttui keitettäessä ihan harmaaksi. Kaikki väri liukeni veteen, vaikka keitin mahd vähässä vedessä.
Maku oli vähän erilainen, maistui ja tuoksui kanelille. Punaviinin makua en löytänyt :(