1238071.jpg

SATTUNEESTA SYYSTÄ TÄMÄ OHJE ON OMISTETTU OUTILLE JA SUSANNALLE!! HERKKUPEPPUJENGIIN KUN KUULUTAAN... :d

Suklaaholisti taas vauhdissa.. Löysin ArlaIngmanin lehdykästä ohjeen, jota oli ihan pakko kokeilla:

1 dl vispikermaa

50 g voita (voi äly, en oo oikeeta voita ostanut AINAKAAN viiteen vuoteen!!)

300 g tummaa suklaata

1 dl rahkaa

ripaus suolaa

1 dl kurpitsansiemeniä (itse käytin saksanpähkinöitä)

Kiehauta voi ja kerma kattilassa. Nosta kattila levyltä. Paloittele suklaa joukkoon ja anna sulaa rauhassa. Lisää rahka ja suola ja sekoita tasaiseksi.  Vuoraa n. 10 kertaa 10 cm:n vuoka kelmulla ja kaada tryffelimassa siihen. Ripota paahdetut kurpitsansiemenen(saksanpähkinät) pinnalle. Anna hyytyä jääkaapissa ainakin 4 tuntia, mielummin yön yli. Kaada vuoka nurin, poista kelmu ja leikkaa paloiksi.

Ah, miten sairaan hyvää! Ensi kerralla voisin tehdä maitosuklaasta, tämä on aika tujua. Vaan jopa suklaaholistikin tyytyy kerralla yhteen palaan. Tuhtia ja makiaa!!