1293273.jpg

Musta-punaisen kakun suunnitelma valui viemäriin...mutta nostetaan sieltä vielä jossain vaiheessa!

Halusin silti kokeilla tuota mustaa päällistä. Meidän lähikaupassa ei tietenkään ollut oikeaa hopeatoffeeta, mutta Kick-patukoista tuli hyvä myös! (Voisin vaikka vannoa, että ennen ne oli Käck-patukoita!? )

Kakusta tuli ihanan sileä ja musta, seos "käyttäytyi" tosi hyvin. Ja oli hyvää!

Valkosuklaasta yritin kirjoittaa tuota tekstiä, ja harmaita hiuksia tuli satapäin! Vähään aikaan en kyllä yritä saada tekstiä siirrettyä kakun päälle, oli se niin epätoivoista!! Varsinkin N-kirjain meni ihan pilalle, samoin sen ympäristö. Mrr...

Pieneen kakkuun riittää hyvin:

10 Kick-patukkaa

1 dl kermaa

Kuumenna kerma kattilassa ja pilko patukat joukkoon. Sekoittele koko ajan kunnes seos on tasaista. Jäähdytin seoksen ihan kylmäksi, samalla sain varmistuksen, että se jämähtää tarpeeksi pysyäkseen kakun päällä.

Kakun välissä mustikkaa ja Wienernougatmoussea:

2 dl kermaa vatkattuna

1 pss Wienernougatcrushia

2 liivatetta

tippa vettä