Tämä Kodin Kuvalehden ohje vei kielen mennessään, oli todella hyvää!!

1359795.jpg

Annos kuudelle

300 g tummmaa suklaata (laitoin 200 ja hyvin riitti)

3 munaa

2 dl kuohukermaa

(tippa hyvää konjakkia, sokeria)

Sulata suklaa miedolla lämmöllä vesihauteessa, kattilassa tai mikrossa.

Erottele keltuaiset ja valkuaiset. Lisää sulaan suklaaseen huoneenlämpöiset keltuaiset. Halutessasi mausta konjakilla.

Vatkaa valkuaiset kovaksi vaahdoksi ja lisää seokseen.

Vaahdota kuohukerma ja lisää viimeisenä seokseen.

Mausta ja makeuta tarpeen vaatiessa sokerilla.

Annostele vaahto jälkiruokakulhoihin ja anna moussen jähmettyä kunnolla, mielellään yön yli.(Kannattaa antaa jähmettyä ainakin muutama tunti, rakenne muuttui mukavaksi jähmettyessään!)

Koristele valmiit annokset vadelmilla tai suklaalastuilla.