1534784.jpg

Joo mä tiedän! Maku oli huomattavasti parempi kuin näkö! Kaapissa oli kermaviili menossa vanhaksi ja päätin paiskata sen tuonne soosiin sekaan. Siitä nuo "kokkareet". Lautasella annos ei näyttänyt näin pahalta, zoomi oikein korostaa noita möykkyjä. Mutta tosi hyvää tämä oli, uskokaa pois!!!

300 g marinoituja kirjolohisuikaleita (huuhtelin veden alla liiat marinadit pois)

10 "nyssäkkää" nauhamakaronia

1 prk kermaviiliä

0,5 prk ruokakermaa

runsaasti tuoretta tilliä

suolaa

sitruunapippuria

kalamaustetta

kalaliemikuutio

Kypsennä pastat kalaliemikuutiolla maustetussa vedessä. Paista samaan aikaan kirjolohisuikaleet tilkassä öljyä. Käännä varoen, lohi muussaantuu helposti. Lisää kypsän lohen sekaan kermaviili, ruokakerma ja mausteet. Kuumenna, älä enää keitä. Kaada kypsän, valutetun pastan päälle. Ripota päälle tillisilppua.