1573477.jpg

2 paahtoleipää, vaalea ja tumma, koko 3*4 paahtoleivänsiivua vierekkäin aseteltuna
kostutukseen maitoa
välissä munavoita ja

lohitahnaa:
2 kpl 200g:n pakettia ruohosipulituorejuustoa
silputtua tilliä
sitruunapippuria
suolaa
maitoa tarvittaessa notkistamiseen
n.400 g savulohta
Silppua tilli. Sekoita tahnan aineet tasaiseksi notkeaksi massaksi. Levitä leipäviipaleiden päälle tahnaa ja sen jälkeen perattu lohi paloina. Rakeenteesta tulee mukavampi, ei niin niin "tahnamainen" tällä tavalla. Lisää toinen kerros leipää, kostuta ja levitä päälle munavoita. Jatka tällä tavalla kunnes kakku on haluamasi kokoinen. Laita painon alle jääkaappiin kostumaan.

Päällystykseen käytetty 2 prk tuorejuustoa ja notkistukseen maitoa, suolaa
Koristeena kuutioiksi pilkottua paprikaa ja kurkkua (eri värisinä)