1601852.jpg

Pohjana 8 munan vaalea kakkupohja. Kostutus vaniljamaidolla. Välissä mansikkasurvosta ja

Mansikka"rahkaa":

4 dl vispikermaa

200 g rahkaa

200 g creme fraichea

7 dl soseutettua mansikkaa

3 dl sokeria

4 tl vaniljasokeria

11 liivatelehteä

tilkka mansikoiden mehua

Laita liivatteet likoamaan kylmään veteen. Vatkaa kerma. Soseuta mansikat. Sekoita rahka, creme fraiche, sokerit ja mansikka sose keskenään. Kuumenna tippa mansikkamehua ja sulata liivatelehdet siihen. Kaada ohuena nauhana hyvin vatkaten mansikkaseokseen. Kääntele kermavaahto varovasti joukkoon.

Tämänkokoinen ohje riittää hyvin yhteensä kahdeksan ja kymmenen munan kakkupohjille, jos sitä käyttää vain yhteen väliin per kakku.

Tähän koristeluun en ole ollenkaan tyytyväinen! Tää on jotenkin...ööö...OUTO! Tai jotain...