Pohja:
1 muna
1/2 dl kermaa (laitoin maitoa)
125 g sulatettua margariinia
1/2 dl sokeria
3 1/2 dl vehnäjauhoja
2 tl leivinjauhetta
Sekoita pohjan aineet keskenään ja painele voidellun vuuan pohjalle.
Pinnalle:
Mustikoita
2 munaa
1 1/2 dl kermaa (laitoin maitoa)
200 g creme fraichea
1 pss vanhanajan vaniljakastikeaineksia
1/2 dl sokeria
1 tl vaniljasokeria
Levitä jäiset mustikat pohjan päälle. Sekoita vaniljakastikeainekset maiton. Anna turvota. Lisää muut aineet ja kaada mustikoiden päälle. Paista 200 asteessa n.30 min. Kuumana täyte on aika "löllöä", mutta jäähdytä hyvin ja anna kiinteytyä jääkaapissa. Slurps!
Koristeena Lippianlehtiä.