1693189.jpg

Cannellonit ovat kiva vaihtelu ainaiseen perusmakaroniin. Jotenkin sitä tulee pidettyä cannelloneja jotenkin "hienoina", vaan samaa pastaahan nämä ovat eri muodossa. Ja ihan yhtä helppoja kuin muutkin pastaruuat. Pursottimella (tai muovipussilla) saa kätevästi kastikkeen pursoteltua rullan sisälle ilman itkua ja hammastenkiristystä.

Tästä annoksesta minulla tuli 20 kpl cannellonia. Tee hyvin maustettu, paksu jauhelihakastike/muhennos 400:sta grammasta jauhelihaa. Lisää valmiin kastikkeen joukkoon kourallinen juustoraastetta. Laita pursotinpussiin ja pursota cannellonipötköjen sisälle. Kippaa pötköt makuulleen ja kaada päälle 2 dl ruokakermaa. Ripota päälle juustoraastetta. Paista 180 asteessa 15-20 minuuttia.

Näin helposti käy pursotus:

1693126.jpg