1693133.jpg

UllanUnelmissä tehtiin joskus mehua rapskuista. Kun niiitä nyt jäi piirakoiden jälkeen vielä yli, kokeilinpa minäkin. Vähän täytyi  Ullan ohjetta muutella omaan suuhun sopivaksi:)

2 kg raparperia pilkottuna

600 g sokeria

1 dl hunajaa

0,5 dl sitruunamehua

2 l kiehuvaa vettä

Pilko raparperit. Sekoita keskenään raparperipalat, sokeri, hunaja ja sitruunamehu. Lisää kiehuva vesi. Anna seistä pöydällä siman tapaan vuorokausi välillä sekoittaen. Siivilöi ja pullota/pakasta.

Tällä ohjeella mehu on vielä hiukan liian vahvaa minun suuhuni, mutta vettä lisäämällä jokainen saa siitä itselleen sopivan vahvuista:)

EDIT: Tämä on ihan älyttömän hyvää kun laittaa mehun kanssa puolet ihan maustamatonta tavallista vichyä!!!!