Peruspullataikina, joka löytyy jokaiselta vehnispussin kyljestä:) Sillä muutoksella, että minä jatän kananmunan taikinasta pois.
1 l maitoa
4 pss kuivahiivaa
3 dl sokeria
2 tl suolaa
kaardemummaa
300 g pehmitettyä margariinia
reipas kasa vehnäjauhoja
Kuumenna maito reilusti kädenlämpöiseksi. Lisää suola, sokeri ja kaardis. Lisää vehniksiä vähän kerrallaan vaivaten, kunnes saat hyväntuntuisen taikinan. Lisää pehmeä margariini ja alusta kunnes taikina on kimmoisaa ja irtoaa kulhon reunoista.
Kohota puolisen tuntia.
Vaivaa taikinasta ilmakuplat pois ja jaa se puoliksi. Kauli toinen puoli suorakaiteen muotoiseksi levyksi ja levitä pinnalle pehmeää rasvaa, kanelia ja sokeria. Rullaa levy kääretortun tavoin ja leikkaa kiekoiksi tai tee niistä korvatillikoita.
Kohota pellillä leivinpaperin päällä kaksinkertaisiksi.
Voitele kananmunalla ja ripota päälle (rae)sokeria
Paista 200 asteessa kullanruskeiksi.