1807830.jpg

3 broilerin rintaleikettä
1 tl suolaa
0,5 tl rouhittua mustapippuria
2 rkl öljyä
170 g pekonia
2 sipulia lohkottuna 
2 valkosipulinkynttä
1 prk (200 g) kokonaisia sälykeherkkusieniä
2 rkl vehnäjauhoja

(3 dl punaviiniä)

2 - 3 dl kanalientä
2 rkl tomaattipyreetä
2 laakerinlehteä
1 tl kuivattua timjamia


Mausta broilerin rintaleikkeet molemmin puolin suolalla ja rouhitullamustapippurilla. Ruskista broileripalat pannulla kauniin ruskeiksi
ja nosta
ne sitten padan pohjalle odottamaan.
Suikaloi pekoni, kuori ja lohko sipulit ja murskaa valkosipulinkynnet.
Ruskista pekonisilppua pannulla. Lisää joukkoon sipulilohkot, murskatut
valkosipulinkynnet sekä herkkusienet. Anna niiden saada myös hieman
väriä.
  
Lisää pannulle sekoittaen vehnäjauhot. Lisää seos pataan ja kaada
päälle
viini, kanaliemi sekä mausteet. Sekoita hieman, että mausteet
sekoittuvat
kastikkeen joukkoon. Nosta pata 200 asteiseen uuniin ja anna hautua
kannen
alla 1–1 1/2 tuntia. Tarjoa lisänä uuniriisiä, kasviksia ja  leipää.

Kiitos Sirpa ohjeesta, nam!!