Tämä voikkari on helppo, nopea ja yksinkertainen. Sama täyte tulee joka väliin ja siinäkin vain sekoitetaan yhteen ilman turhia kommervenkkejä.
24 viipaletta paahtoleipiä
n. 0,5 l lihalientä
Täyte:
2 pss( =600 g) kinkkukuutioita
1 prk (=200 g) italialaiset yrtit-tuorejuustoa
1 prk (=350 g) majoneesia
2 isoa suolakurkkua
mustapippuria
Kuutioi suolakurkut. Sekoita kaikki ainekset sekaisin. Notkista vähän maidolla/kermalla/suolakurkun liemellä jos on liian tömäkkää.
Poista leivistä kuoret. Laita leivät tarjoiluvadille niin, että kaksi leipää on rinnakkain ja kolme peräkkäin. Kostuta. Levitä päälle täytettä. Nosta päälle toinen leipäkerros, kostuta ja levitä taäyte. Jatka näin kunnes kaikki leivät ja täytteet on käytetty.
Koristelu:
1 prk majoneesia
Leikkeleitä ja vihanneksia makusi mukaan, tässä vain herneenversoa, kinkkuleikkelettä, paprikaa ja reunoilla rapeasalaattia