2013381.jpg

Marille kakskytviisvee pyydettiin tekemään kakkua -parin tunnin varoajalla-... Kimalteesta ja hörhöstä kuulemma tykkää, muuten sain vapaat kädet. Kotona ei ollut valmiita koristeita muuta kuin näitä valkoisia gerberoita, joten näillä lähdettiin liikkeelle:) Eikun käsidesit käyttöön, hanskat käteen ja hommiin!

Pritsauksen olis taas voinut jättää jollekin osaavammalle..:(  Mutta jos jotain huonoa, niin sentään hyvääkin, sillä  täytteestä tuli minusta sikahyvä!

Kakkupohja  halkaisija 26 cm

Kultasuklaan Mansikkamousse a`la Kati:

4 dl kermaa

150 g Kultasuklaan mansikkavalkosuklaata (nammm!!)

3 rkl sokeria

2 dl kohmeisia pilkottuja mansikoita

Sulata suklaa mikrossa. Vaahdota kerma. Lisää suklaa vähin erin vaahtoon varovasti vatkaten. Lisää sokeri ja mansikanpalat. Tarkista moussen sokerisuus mieleiseksesi.

Levitä vaahto kakun toiseen väliin kokonaan ja toiseen väliin mansikkasosetta (liivatteella tymäköitettynä jos sose on kovin löysää)

Koristelu vaaleanpunaista marsipaania, marsipaanigerberoita, Kultasuklaan tummaa suklaata ja -mansikkanappeja.

Pinnalla pinkkiä kimalletta.

Tältä näyttävät Kultasuklaan mansikkasuklaa, tumma suklaa ja manssunapit.

2013373.jpg