1989757.jpg

Iso satsi!

150 g pekonia

700g naudan jauhelihaa

1 iso sipuli

1,5 dl vehnäjauhoja

1 l vettä

2 rkl soijakastiketta

2 tl paprikajauhetta

3 tl suolaa

5 tippaa Tabascoa

2 valkosipulin kynttä

Pilko pekonit pieniksi paloiksi ja paista pannulla kypsänrapeiksi. Valuta ylimääräinen rasva siivilässä pois. Paista jauheliha, lisää loppuvaiheessa silputtu sipuli ja valkosipuli. Kun liha on kypsää, lisää pekoni-sipulisilppu. Lisää mausteet. Ripottele lihaseoksen päälle vehnäjauhot ja sekoittele hyvin(tässä kohtaa voit ottaa paistinpannun hellalta kokonaan pois) Lisää kylmä vesi ja sekoittele huolellisesti. Siirrä takaisin hellalle ja kypsennä sekoitellen 20 min.

Tarjoa pastan tai perunan ja raikkaan salaatin kera.