2182015.jpg

Munakastaikina:

6 munaa

6 dl maitoa

2 dl vehnäjauhoja

1 tl suolaa

Vatkaa ainekset sekaisin ja kaada leivinpaperoidulle pellille. Paista 225 asteessa 20-25 min. Kumoa leivinpaperin päälle kääretortun tapaan.

Täyte:

1 savustettu lohifile (n. 400 g)

200 g Creme Bonjour Tilli&Suolakurkku tuorejuustoa

1/2-1 dl maitoa

1/2 tl sitruunapippuria

1 tl suolaa

tuoretta tilliä

Valmista täyte sillä välin kun munakas on uunissa. Perkaa savulohi kulhoon ja hienonna sitä haarukalla pienemmäksi. Lisää permitetty tuorejuusto ja mausteet sekä maito. Sekoita tahnaksi.

Kun munakas on kypsä, levitä täyte sen pinnalle ja rullaa tiukaksi rullaksi leivinpaperia apuna käyttäen. Voit halutessasi gratinoida rullan juustolla .

Maistuu kylmänä ja kuumana salaatin kera!