2156577.jpg

Just joo...reunatkin on huolittelematta ja kaikkee:(

2156579.jpg

Uutta erään ihanaisen blogiystäväni lähettämää joulutervehdysvuokaa oli pakko päästä kokeilemaan. Kiitokset vieläkin M, olet ihana!!

Samalla halusin testata miten hyvin suklaa hyydyttää kakun yksistään. Liivatteen käyttö jostain syystä vähän tökkii. Käytän sitä kyllä, mutta mielummin olisin ilman. Tässä ohjeessa suklaa kovetti massan ihan loistavasti yksinkin.

Vuoka on halkaisijaltaan 27 cm ja tällä ohjeella tulee aika paksu kakkara.

Pohja:

180 g pipareita

80 g sulatettua margariinia

Täyte:

6 dl kuohukermaa

2 kpl 200 g:n vaniljatuorejuustoa

1 Pandan valkosuklaalevy

1 Maraboun minttukrokanttilevy

piparimurua haluamasi määrä

(sokeria)

Murskaa piparit hienoksi rouheeksi esim. pussissa kaulimen avulla. Sulata rasva ja sekoita muruihin. Painele leivinpaperilla vuoratun vuuan pohjalle ja laita jääkaappiin täytteen teon ajaksi.

Vatkaa kerma vaahdoksi. Lisää tuorejuusto. Jaa massa puoliksi kahteen eri kulhoon.

Sulata molemmat suklaat eri astioissa. Lisää toinen suklaa kerma-tuorejuustoseokseen ja toinen suklaa toiseen. (Maistele, haluatko lisätä sokeria.)

Kaada tumma massa vuuan pohjalle ja tasoita pinta. Ripottele pinnalle piparimurua. Kaada päälle vaalea suklaavaahto ja tasoita pinta. Laita jääkaappiin jähmettymään vähintään kolmeksi tunniksi. Seuraavana päivänä piparin maku on tasoittunut ja kakku on vielä parempaa!

Koristele piparimuruilla tai muulla haluamallasi tavalla.