Kodin Kuvalehdestä tämäkin ohje on taas napattu.. Ihan mukavan makuinen, sanoisinko lempeän tomaattinen kana"kastike", jota lapsetkin söivät mukisematta. Täytyy tunnustaa, että itse kuvittelin tämän olevan vähän enemmän mausteinen, mutta ensi kerralla tiedän.. Tällä kannattaa aloittaa, jollei ole tulisen/mausteisen ruuan kaveri.

1-2 punasipulia
4 valkopipulinkynttä
pieni pala inkivääriä
3 kokonaista kardemummaa (laitoin jauhettua 1 tl)
6 kokonaista neilikkaa
10-15 kokonaista mustapippuria (laitoin 1,5 tl rouhetta)
1 tl jeeraa eli juustokuminaa
3 tl jauhettua korianteria
rypsiöljyä
1/4 tl chiliä
1 kanelitanko(laitoin 1 tl jauhettua)
500 g maustamattomia broilerinfileitä (ja kas, punaisella lapulla:))
hienoa tomaattimurskaa (laitoin 200 g)
200 g Bulgarian jogurttia
(suolaa maun mukaan)

Silppua sipulit ja valkosipuli. Raasta inkivääri. (Jauha kokonaiset mausteet morttelissa) Kuullota sipulit öljyssä ja lisää mausteet. Kuumenna muutama minuutti, jotta maut vapautuvat.
Leikkaa tällävälin broilerinfileet paloiksi. Alenna lieden lämpöä ja kypsennä broilerinpalat mausteiden kanssa. Lisää tomaattimurska ja kuumenna, kunnes öljy nousee pintaan.
Lisää jogurttia vähän kerrallaan, sekoita hyvin ja anna kuumentua. Tarkista maku ja lisää mausteita halutessasi.

Meillä tämä tarjottiin tavallisen pitkänriisin ja valkosipuli-jogurttiporkkanoiden kanssa.