Voikkarikakku matkasi samoihin juhliin kuin täytekakutkin. Ohje napattu suoraa Hellapoliisilta, kiitos:)

Lihavoileipäkakku  25-30:lle

40 viipaletta Reilu vehnäleipää

2 lihaliemikuutiota liuotettuna n 1,2 litraan vettä

täyte 1:
300 g valkosipulituorejuustoa
200 g creme fraichea
1 punainen paprika

täyte 2:
200 g creme fraichea
300 g palvikinkkua palana
100-200 g voileipäpikkelssiä tuubista
persiljaa

päällä:
400 g ruohosipulituorejuustoa
100-200 g majoneesia


Leikkaa leivistä reunat. Liuota 2 lihaliemikuutiota tilkkaan kiehuvaa vettä ja lisää vettä sen verran, että valmista lientä on n 1,2 litraa.

Laita tarjottimelle alimmaksi kakkupaperi, päälle valkoinen leivinpaperi. Lado neljä leipää peräkkäin kahteen riviin vieretysten. Kostuta jokainen leipä n 2 ruokalusikallisella lihalientä.

Tee täytteet:

Vatkaa valkosipulituorejuusto ja creme fraiche sekaisin, pilko joukkoon paprika pieniksi kuutioiksi.

Sekoitakakkostäytteen ainekset sekaisin leikkurinterällä.

Laita täytteitä vuorovälein. Kerroksia kakussa on yhteensä viisi, jolloin täytettäviä välejä on neljä.

Kiedo alla olevan leivinpaperin liepeet tiiviisti kakun ympärille ja päälle, nosta painoksi leikkuulauta ja laita kylmään.

Tasoita seuraavana päivänä tarvittaessa kakun reunoja.

Vatkaa sekaisin tuorejuusto ja majoneesi, levitä kakun pinnalle ja reunoille.

 Koristele mielesi mukaan.

Poista lopuksi leivinpaperin reunat repimällä.