Pohja:

170 g Digestivekeksejä

n.60 g margariinia

Täyte 1:

1 prk Creme Vanillaa

100 g vaniljatuorejuustoa

3 dl mansikoita

n.1/2 dl sokeria

2 tl vaniljasokeria

4 liivatelehteä

Täyte 2:

1 prk vispikermaa

1 pss Marianne crushia

2 liivatelehteä

Sulata margariini. Murenna Digestivet muovipussissa kaulimen avulla. Sekoita keskenään ja painele vuoratun irtopohjavuuan pohjalle. Laita jääkaappiin jähmettymään.

Laita kaikki ohjeen liivatteet likoamaan kylmään veteen. Vatkaa Creme Vanilla vaahdoksi. Lisää tuorejuusto, sokeri ja sulat mansikat. Vatkaa sekaisin niin, että mansikat hajoavat. Kuumenna tippa vettä/mansikoiden mehua ja liuota liivatteet (4) siihen. Kaada seos ohuena nauhana sähkövatkaimella vatkaten mansikkavaahdon joukkoon. Kaada massa keksipohjan päälle ja laita pakastimeen jähmettymään.

Vatkaa kerma. Lisää Mariannecrush. Kuumenna tippa vettä ja liuota loput liivatteet siihen. Kaada taas hyvin vatkaten kerman joukkoon. Pursota tai kaada vaahto pakastimessa jähmettyneen mansikkamassan päälle. Laita jääkaappiin jähmettymään.

Koristele. Tässä reunalla sitä "suklaareunahässäkkää" -mikähän sen nimi nyt olikaan?-