60 kpl valmiita pikkuleipiä

Pikkuleipätaikina:

300 g margariinia

1,5 dl sokeria

2 munaa

6 dl vehnäjauhoja

1,5 dl hasselpähkinäjauhoa

1,5 tl vanilliinisokeria

1,5 tl leivinjauhetta

Vatkaa margariini ja sokeri vaahdoksi. Lisää kananmunat hyvin vatkaten. Lisää muut aineet ja vaivaa taikinaksi. Anna jähmettyä kylmässä.

Valmista tällä välin kreemi:

1 keltuainen

0,5 dl dl sokeria

0,75 dl vahvaa kahvijuomaa

1 tl perunajauhoja

75 g voita

Kiehauta kaikki aineet voita lukuunottamatta kattilassa. Ota pois levyltä heti kun se sakenee. Anna jäähtyä. Vatkaa voi pieninä nokareina jäähtyneen kiisselin joukkoon. Vatkaa voimakkaasti kunnes kreemi on kreemimäistäKieli ulkona

Painele pikkuleipämuotilla  kaulitusta taikinasta pikkuleipiä ja siirrä varovasti pellille. Paista 200 asteessa 7 min. Anna jäähtyä.

Levitä pikkuleivälle mokkakreemiä ja paina toinen pikkuleipä kanneksi. Hunnuta tomusokerilla.