800 g naudan jauhelihaa

2 dl korppujauhoja

4 dl vettä

1 muna

2 rkl tuoretta korianteria silppuna

3 rkl tuoretta ruohosipulia silppuna

3 rkl tuoretta persiljaa silppuna

3 tl suolaa

1 tl mustapippuria

1 chilipalko silputtuna

2 dl sipulisilppua

2 dl pientä fetakuutiota(tai silppua)

Turvota korppujauhot vedessä. Hienonna chili ja kolme mausteyrttiä. Lisää mausteet ja muna turvonneeseen korppujauhoseokseen. Lisää jauheliha ja feta. Sekoita nopeasti tasaiseksi.

Muotoile vedellä kostutetuin käsin pihveiksi ja paista 200 asteessa kunnes pihvelit ovat hyvän värisiä. Silppua tarjotessa päälle vielä ruohosipulia.

Meillä pihvit tarjottiin viipaloitujen (samaan aikaan pihvien kanssa) uunissa paistettujen perunoiden kanssa.