1244644530_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

....timjamilla ryyditettynä...

Aidot siksi, että mielestäni oikeat valkosipuliperunat on tehty pannulla raa`asta perunasta ja kypsennetty siinä ilman kermoja ja muita, tilkassa öljyä. Suurin osa immeisistähän puhuu valkosipuliperunoista, kun tarkoittaa valkosipulikermaperunoita... No saivartelua tai ei, niin tässä minun aidot valkosipuliperunani:

Kuutioituja raakoja perunoita

öljyä

valkosipulia

suolaa

mustapippuria

Paista perunoita keskilämmöllä kannen alla välillä sekoitellen 20 minuutin ajan. Lisää mausteita oman maun mukaan ja hauduttele vielä kymmenkunta minuuttia. Joskus laitan paiston loppuvaiheessa tilkan vettä pannulle, jos tuntuu että perunat alkavat tarttua kiinni, enkä enempää öljyä halua lisätä.