1250092040_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

Makelta bongasin tällaisen pitkän kaavan pizzapohjaohjeen. Lomalla kun ollaan, oli aikaa jopa kokeilla:)

Ohje kopsattu suoraa siis Aito Maku -blogista:

2 ½  dl vettä (niin kylmää kuin hanasta tulee)

4 dl vehnäjauhoja (pakastimessa olleita eli kylmiä)

1 tl kuivahiivaa

½ tl suolaa

½ dl rypsiöljyä

Sekoitetaan reilu 10 minuuttia

Lepo 5 tuntia huone lämpötilassa

Sen jälkeen öljytyillä käsillä painellaan leivinpaperi välissä pellille(täytteet päälle)

 

 Jos uunista löytyy sellainen ohjelma kuin pizzapaisto -> 220 ja 7 min. Ohjeesta tulee  pellillinen.

Ekulle taas lupasin testata kananmunaa pizzassa. Eli juusto on tässä pizzassa alimmaisena, sen jälkeen hyvin maustettu jauheliha ja kebablastut. Päälle kaadettu raakaa, hiukan sekaisin vatkattua kananmunaa.

Sekä pohja, että kananmuna olivat hyvät, teen uudelleenkin!!!!