Meidän sakki tykkää kovasti näistä pihveistä. Lisäksi ne ovat äidin mieleen kiireisinä päivinä!

Näihin pihveihin kannattaa varata naudan- tai paistijauheliha, tulee huomattavasti parempia, vähän kuin "kokolihapihvejä".

1270472156_img-d41d8cd98f00b204e9800998e 1270472220_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

1. Litistele naudan jauheliha mahdollisimman litteäksi pihviksi. Älä sekoita jauhelihaan mitään.

2. Ripottele pihvin päälle suolaa ja reilusti grillimaustetta

1270472243_img-d41d8cd98f00b204e9800998e 1270472268_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

3. Paista ohuenohuet pihvit öljytilkassa kuumalla pannulla, pari minuuttia per puoli.

4. Tarjoile esimerkiksi uuniperunan ja salaatin kanssa.

Helppoa ja nopeaa!!