Pohja:
110 g rasvaa
3 dl vehnäjauhoja
1 dl vettä
Pehmitä rasva mikrossa. Nypi rasva ja jauhot murumaiseksi seokseksi. Lisää kylmä vesi nopsasti sekoittaen. Levitä jauhotetuilla käsillä (taikina on aika löysää) leivinpaperilla vuorattuun piirakkavuokaan. Tee hyvät reunat, ettei täyte valu pohjan alle.
Täyte:
1 pss Classic wok pakastevihannessekoitusta
100 g fetajuustoa
kourallinen juustoraastetta
2,5 dl ruokakermaa
2 munaa
3 kuutiota pinaattia (pakastepinaattipussista)
1,5 tl suolaa
1 tl sitruunapippuria
basilikaa
Sekoita täytteen aineet kulhossa keskenään, kaada pohjan päälle ja paista 200 asteessa 30-40 min, kunnes piirakka on kauniin kullanruskea.