60 kpl valmiita pikkuleipiä
Pikkuleipätaikina:
300 g margariinia
1,5 dl sokeria
2 munaa
6 dl vehnäjauhoja
1,5 dl hasselpähkinäjauhoa
1,5 tl vanilliinisokeria
1,5 tl leivinjauhetta
Vatkaa margariini ja sokeri vaahdoksi. Lisää kananmunat hyvin vatkaten. Lisää muut aineet ja vaivaa taikinaksi. Anna jähmettyä kylmässä.
Valmista tällä välin kreemi:
1 keltuainen
0,5 dl dl sokeria
0,75 dl vahvaa kahvijuomaa
1 tl perunajauhoja
75 g voita
Kiehauta kaikki aineet voita lukuunottamatta kattilassa. Ota pois levyltä heti kun se sakenee. Anna jäähtyä. Vatkaa voi pieninä nokareina jäähtyneen kiisselin joukkoon. Vatkaa voimakkaasti kunnes kreemi on kreemimäistä
Painele pikkuleipämuotilla kaulitusta taikinasta pikkuleipiä ja siirrä varovasti pellille. Paista 200 asteessa 7 min. Anna jäähtyä.
Levitä pikkuleivälle mokkakreemiä ja paina toinen pikkuleipä kanneksi. Hunnuta tomusokerilla.