Eilen vietimme iloista iltaa "kakkunaisten" kesken Helsingin Zetorissa. Ruoka oli aivan loistavaa, ja lista mainiota luettavaa:) Jo yksin ruokalistan lukemiseen olisi saanut kulumaan puoli tuntia:)  

Naissakki nauraa käkätti oikein urakalla, mutta vinkkejä, kuulumisia ja tunnelmiakin ehdittiin vaihtaa. Kaikista huipuinta oli kuitenkin tutustua blogien takana piileksiviin ihmisiin:)

KakkuHelmen Pia ja Open Cafen Tanja olivat tehneet SUUREN työn järjestääkseen meille vielä kaiken lisäksi yllätyksen. Yllätyksen piti olla pieni, mutta mopo oli karannut jossain vaiheessa käsistä, ja ylläri muuttuikin SUUREKSI!! Katsokaa vaikka:

 

Brunolta alumiinivuokia, paistovuokia, leivinpaperia, kertis-pursotinpussipakkaus, Ortexilta nuolija, muovinenvmitta ja iso taikinakulho. Iloleipurin silikonisuti. Sunnuntailta täysjyvävehnäjauhoja, moniviljasämpyläjauhoja, kuivahiivaa, vaahtoutuva vaniljakastike, pinaattinen täysjyväohukaisjauhe, ohukais- ja vohvelijauhe, suklaanmakuinen kakku- ja muffinssimix, cookiemix, ruispizzamix,ja kiva peltinen jauhopurkki. Dr.Oetkerin liivatelehtiä, värilliset koristelugeelit, mantelijauhetta, rommiaromia. Fazerilta taloussuklaata, tummaa ja vaaleaa leivontasuklaata, marianne-ja wienernougatcrush ja taloussuklaarouhe sekä marmeladia. Confetti lahjoitti sokerimassaa ja lumihiutalemuotin. Salliselta saimme punaista ja vaaleanpunaista marsipaania sekä mantelimassaa. Kultasuklaa lahjoitti ihania mansikkasuklaasydämiä. Joka firmasta tuli mukana luonnollisesti tukku mainoksia, joissa kivoja vinkkejä ja ohjeita sekä uutuuksia. Ihan uskomaton paketti!!

Yksi ongelma mulla kyllä on...mulla on valokuvia, mutta kun en muista kaikkia nimeltä, saatika blogia! Lähimmät ja ne joiden kanssa enemmän sai höpöteltyä, muistaa kyllä, mutta ne kauimmaiset.. Apua.. *nolo*

Kiitokset kovasti kaikille mukanaolleille, nähdään pian uudestaan!!!