Pohjana 8 munan vaalea kakkupohja. Kostutus vaniljamaidolla. Välissä mansikkasurvosta ja
Mansikka"rahkaa":
4 dl vispikermaa
200 g rahkaa
200 g creme fraichea
7 dl soseutettua mansikkaa
3 dl sokeria
4 tl vaniljasokeria
11 liivatelehteä
tilkka mansikoiden mehua
Laita liivatteet likoamaan kylmään veteen. Vatkaa kerma. Soseuta mansikat. Sekoita rahka, creme fraiche, sokerit ja mansikka sose keskenään. Kuumenna tippa mansikkamehua ja sulata liivatelehdet siihen. Kaada ohuena nauhana hyvin vatkaten mansikkaseokseen. Kääntele kermavaahto varovasti joukkoon.
Tämänkokoinen ohje riittää hyvin yhteensä kahdeksan ja kymmenen munan kakkupohjille, jos sitä käyttää vain yhteen väliin per kakku.
Tähän koristeluun en ole ollenkaan tyytyväinen! Tää on jotenkin...ööö...OUTO! Tai jotain...