400 g karitsan paahtopaistia
3 valkosipulin kynttä
2 dl maustamatonta jogurttia
1 tl suolaa
1 tl timjamia
1 tl rosmariinia
1/2 minttua
1/2 oreganoa
1/2 tl mustapippuria
Sekoita marinadin ainekset yhteen. Laita pussiin paahtopaisti ja marinadi niin, että paistin pinnat peittyvät. Anna paistin marinoitua yön yli. Käännä pussia välillä.
Taputtele paistista ylimääräinen marinadi pois ja paista pannulla tilkassa öljyä kauniin ruskeaksi. Nosta paisti uunivuokaan ja kypsennä 200 asteessa puolisen tubntia tai kunnes paistin sisälämpötila on 65 astetta. Anna lihan vetäytyä folioon käärittynä puolisen tuntia. Leikkaa ohuiksi viipaleiksi.
Alkuperäinen ohje Mitä tänään syötäisiin-sivuilta.
Karitsan kaverina tarjottiin duchesseperunoita ja grillattua paprikaa....joskus sata vuotta sitten... :)