Eräs tuntematon ja niin IHANA mies tilasi kakkua naapurin rouvan välityksellä:) Pojalleen siis.. Onnea siis Henkalle, joka on varmasti vielä ihanampi. Pojasta kun yleensä polvi paranee... :) Vai onkohan se tässä tapauksessa mahdollista? Mitäs naapurin rouva tähän sanoo?

Ja eikun futiskakkua tekemään, minä joka en jalkapallosta tuon taivaallista ymmärrä! Jotain palloa siinä vissiin potkitaan...?

Ja Barcelona on sit vissiin joukkue Barcelonasta? (blondin ihan ikioma veikkaus)Onneks on tuo netti keksitty, jotta voi edes kuvia etsiä...

2139623.jpg

Uskomattoman kamalan värisiä kuvia tulee tässä ankeassa pimeydessä..

Kakussa viiden munan tavallinen sokerikakkupohja. Välissä mansikkasurvosta ja Mariannekermaa(= 2 dl vispikermaa ja 3/4 Mariannesuklaalevystä. Ei, älkää kysykö, minne se loppu meni..)) Päällä sokerikreemiä ja tuo marsipaanilogo, reunat pursoteltu vispikermalla.

Täytyy sanoa, että tämä kuva oli jostain syystä Vaikein, mitä ikinä olen tehnyt. Väritkään eivät täysin vastaa aitoja. Maalaamisen/värittämisen aikana sattui niin monta kämmiä, ettei kukaan usko. Tuli söhrittyä sinne ja tänne.. Seli, seli....mutta pliis, katsokaa kuvaa joulunpunaisten lasien läpi...