1284722563_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

Jostain syystä jälkkärin teko lankeaa aina minulle, kun Tyttöjen Iltaa vietetään. Vaan mikäs sen mukavampaa.. Jonakin vuonna tarjolla oli vaniljaista vadelmahyydykekakkua, kerran taas maisteltavana oli Caipirinha cheesecake ... Hyydykekakkua taas kerran. Ihan omasta päästä ja oman suun mukaista tästä kehittelin ja tein, saapi sitten nähdä, mitä tytöt tykkää...Koska Tyttöjähän me ollaan, eikö??

Pohja:

10 kpl digestivekeksejä

0,6 dl sulatettua margariinia

Täyte:

400 g Philadelphia-juustoa

3,5 dl Flora Vispiä

1 dl sokeria

1 tl vanilliinisokeria

4 liivatelehteä

0,5 dl vettä

3 tl sitruunamehua

2 isoa Dajm-patukkaa

Murskaa Digestivekeksit kaulimen avulla muovipussissa.

Sulata margariini.

Yhdistä ja taputtele lusikalla muruseos irtopohjavuuan pohjalle. Älä painele kovin tiiviiksi, pohjasta tulee muuten hankalasti leikattava.

Laita jääkaappiin odottamaan.

Laita liivatelehdet likoamaan kylmään veteen.

Rouhi Dajm-patukat veitsellä karkeaksi rouheeksi. Jätä muutama pala koristeluun.

Vaahdota FloraVispi ja lisää sokerit.

Lisää Philadelphiajuusto.

Lisää Dajmrouhe.

Kuumenna vesitilkka ja liuota lionneet liivatelehdet siihen.

Lisää sitruunamehu. Maista. Ota huomioon, että Dajmin maku "irtoaa" vaahtoon vasta kakun seistessä/hyytyessä. Eli älä sokeroi tässä vaiheessa liikaa!!

Kaada liivateseos ohuena nauhana hyvin vatkaten vaahdon joukkoon.

Kaada seos irtopohjavuokaan ja tasoita pinta.

Anna hyytyä vähintään neljä tuntia jääkaapissa.

Irrota kakku vuuasta ja koristele.

Nauti!

Koristelu lähemmin....helpoilla mentiin:)

1284722586_img-d41d8cd98f00b204e9800998e