Halusin kokeilla Caipirinhakakusta vähän miedompaa/makeampaa versiota, joka maistuisi lapsillekin. Tällainen siitä tuli:
Hupskeikkaa....Reunat unohtui siistiä ennen kuvausta.. :)
Mukavia Rapujuhlia! Toivottavasti kakku maistui:)
Pohja:
130g Vanajan kaurakeksejä
70 g sulatettua margariinia
Murustele keksit esim. muovipussissa kaulimen avulla. Sulata rasva. Sekoita keskenään ja painele kevyesti leivinpaperoidun irtopohjavuuan pohjalle. Laita jääkaappiin jähmettymään.
Täyte:
200 g Philadelphiajuustoa
3 dl kermaa
3 rkl tomusokeria
1/2 pss Caipirinha Mix-seosta
70 g valkosuklaata
2 liivatelehteä
Laita liivatelehdet likoamaan kylmään veteen. Vaahdota kerma. Ota pieni osa kermasta erilleen ja lisää siihen Philadelphia, tomusokeri, mikrossa sulatettu valkosuklaa ja Caipirinha Mix-jauhe. Purista liivatteet kuivaksi ja sulata ne kattilassa pieneen tilkkaan vettä. Lisää liivateseos ohuena nauhana juusto-kermaseokseen ja vatkaa tasaiseksi. Lisää loppu kermavaahto. Kaada seos jääkapissa odottaneen pohjan päälle. Tasoita pinta tai tee koristeraitoja. Laita jääkaappiin hyytymään muutamaksi tunniksi.
Irrota vuuan reunat ja siirrä kakku tarjoilualustalle. Koristele hedelmillä ja suklaalla.