1768989r9un7wy27l.gif

Kyökkis aloittaa nyt pienen blogiloman, loman 1-työstä, loman 2-työstä, loman kaikesta! Suunnitelmissa perheen kanssa oleilu, takkatuli, kirja, suklaarasia, omat synttäritkin saavat lipua ohi huomaamatta, ehkä sitten vuosiakaan ei tule lisää..?

Toivotan teille kaikille -yksin ja yhdessä- Ihanan rauhallista, makoisaa, nautinnollisen tuoksuvaista ja ihanaa oloa rakkaiden kanssa. Joulurauhaa♥

Tavataan heti vuodenvaihteessa!!!

Tähän postaukseen toivoisin saavani sinulta kuvauksen Keittiösi lempivälineestä. Sen ei tarvitse olla se, jota tarvitset tai käytät eniten, tai se, mitä ilman et tule toimeen, vaan se, joka on Mieluisin; joka saa jostain syystä hymyn huulelle, mielen iloiseksi tai saa aikaan mukavia muistoja. Tai mitä Mieluisin nyt ikinä voikaan tarkoittaa... Uudenvuodenaattona arvon voittajan, siihen saakka sana on vapaa! Toinen palkinto lähtee mukavimman tarinan kertoneelle♥, tuomarina toimin minä:)

Muista laittaa kommenttiin nimesi lisäksi blogisi osoite tai sähköpostiosoite, vain osoitteella varustetut kommentit osallistuvat, kiitos!!

Arvonta on päättynyt!!!