Vaikea uskoa, että meidän nuorimmainen -äidin ja isin vauva-  täyttää jo yhdeksän vuotta!! Olisikohan tuo vauva -nimitys jo aika siirtää syrjään...? Vaikka toisaalta...ovat nuo 17- ja 13- vuotiaatikin aina äidin ja isin vauvoja♥ Minne nuo vuodet oikein katoaa, miten nuo rakkaat kasvaa? Kun mäkin olen vasta 25

Pihla halusi kakkuunsa kermavaahtoa, marsipaania oli lupa käyttää vain koristeisiin. Mansikkaa oli toiveena myös. Citymarketin Amerikkahyllystä bongasin vaahtokarkkitäytettä, jota lisäsin kakun väliin mansikan ja kermavaahdon kaveriksi. Kostutus Spritellä. Pursotukset FloraVispiä terästettynä rahkalla, ja neidin lempivärillä varjättynä tietysti. 

Pihla kun on tällainen syksyn tyttö, päätimme yhteistuumin keksiä kakun päälle "kaikkea syksyistä". Siilin Pihla halusi ehdottomasti! Tein sitten vesilätäkön kumisaappaalla, vaahteran lehtiä, kärpässienen matoineen, siilin sekä pihlajanmarjoja. Arvatkaapa huviksenne, mikä on Pihlan toinen nimi?

 Edit: Sain näin ihanan -ja ikioman!- sivupohjan Tuunarin Sivupohjista, tää on niin mun näköinen♥ IHANA, ISO KIITOS SINULLE JANTTA!!!  Näkyyhän teilläkin kaikki ihan ok, niinkuin mullakin? Uutisvirrassa muuten näkyy Pihlan kakun ympärillä kysymysmerkit, mulla taas otsikossa sydämet...?

Koristeet tarkemmasta kulmasta: