1881324.jpg

1881325.jpg

1881330.jpg

Kultasuklaan syyskuun kuukauden suklaana on rosepippurisuklaa. Jännä makuyhdistelmä,hyvää ja vielä kivan näköistäkin. Sitähän piti heti saada testata:) Onneksi oli hyvä syykin; työpaikan illanistujaiset, syyspippalot, kesän lopettajaiset, syksyn aloittajaiset, ihan mitä vaan..

Päädyin kolmen suklaan kakkuun, joka todellakaan ei ole mitään kevyttä tavaraa! Sisältää lähinnä kermaa, rasvaa ja suklaata:)

Kakku on myös helppo, joka kerros on periaatteessa samaa tavaraa, vain suklaa vaihtuu.

Pohja:

180 g Digestivekeksejä 

80 sulatettua margariinia.

Murustele keksit muovipussissa kaulimen avulla. Lisää sulatettu rasva ja sekoita tasaiseksi muruseokseksi. Painele kevyesti irtopohjavuuan pohjalle. Laita jääkaappiin jähmettymään.

Täyte:

1 kerros:

1 prk Creme Vanillaa

150 g tummaa suklaata

100 g maustamatonta tuorejuustoa

2 kerros

2 dl vispikermaa

150 g rosepippurivalkosuklaata

100 g maustamatonta tuorejuustoa

3 kerros

2 dl vispikermaa

150 g maitosuklaata

100 g maustamatonta tuorejuustoa.

Sulata tumma suklaa ja jäähdytä.Vaahdota Creme Vanilla vaahdoksi. Lisää tuorejuusto. Lisää suklaa varovasti sekoitellen. Älä lisää liian kuumana, ettei kerma juoksetu. Kaada keksipohjan päälle ja tasoita pinta. Laita jääkaappiin jähmettymään.

Sulata 2- ja 3- täytteen suklaat eri astioissa yhtä aikaa. Jäähdytä. Vatkaa molemmat kermat yhdessä vaahdoksi ja lisää tuorejuustot. Puolita vaahtoseos ja lisää toiseen rosepippuri- ja toiseen maitosuklaa.

Levitä vaalea täyte jääkaapissa jähmettyneen täytteen päälle ja kaada varovasti maitosuklaatäyte päälimmäiseksi ja tasoita. Koristele suklaalla ja rosepippureilla.

Aineksista voi päätellä, että kakku ON makea!! Ei tarvita suurta palaa makeannälän tyydyttämiseen:)