Olipa hauska lukea mieluisimmista keittiö"välineistänne"! Kenellä se oli keittiössä puuhaava mies, kenellä lasten piirrustukset jääkaapin ovessa, essu, kahvinkeitin  taikka puuhella, vaihtoehtoja oli todella paljon erilaisia, kaikki omallensa rakkaimpia! Huiman määrän osallistujiakin arvonta oli saanut mukaan kisailemaan, kiitos siitä teille kaikille!!

Perinteisen arvontaosion suoritimme Keskimmäisen kanssa ihan vanhanaikaisella "lappu kulhoon"-menetelmällä. Neiti nosti lapun, jossa luki :

Hellyttävin keittiökapistukseni on iiiiiiso puukauha, jonka olen saanut aikanaan valmistujaislahjaksi kahdelta miespuoliselta ystävältäni. Sen varteen on kolvilla kaiverrettu/poltettu onnittelut, päivämäärä ja antajien nimet. Ei sitä tule käytettyä koskaan oikeaan käyttötarkoitukseen, mutta esim. hyytelökakkujen keksipohjan hienontamiseen se sopii oivallisesti! :)
 

Voittajaksi nousi siis Makea maa!

Lupasin lohdutuspalkinnon vielä sille, jonka kirjoitus on mielestäni mukavin. Olipa vaikeata valita, olisi heti halunnut palkita viisi eri vaihtoehtoa! Yksi kun kuitenkin oli otettava, annan palkinnon Tua:lle! Aivan ihana tarina kaikinpuolin:♥

 
Joulunjatkoja ja synttärionnea!
Hellan viereisessä seinässä koukussa roikkuu esiliinoja, patalappuja ja kintaita. Sen keltaisen essun sain 70-luvulla pikkusiskoltani. Hän ompeli sellaiset kaikille sisarilleen erivärisinä ja minulle tietty keltaisena. Tasku on kahvikakun muotoinen ja essu on hyvin peittävä, joten se on saanut suojata monet juhlavaatteet viime hetkillä tehdyissä töissä, on saanut vauvojen pulautukset olkapäille jne. Nykyäänkin käytän sitä, joskaan en voi sen nappeja sulkea. Se pahalainen kun on niissä nauloissa roikkuessaan, nyt kymmenennessä keittiössään, jotenkin kummasti kutistunut! En ymmärrä... Ja yhtään en jouluna lisää lihonut, vaikka omaa synttärikakkua söinkin...;)

Onnittelut voittajille, lähetättekö minulle osoitetietonne, niin palkinnot pääsevät matkaan.

Makeaan Maahan lähtee pinkki palkinto:

  1262514294_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

Silikonisen sydänmuotin ja muuffinsivuokapaketin lahjoitti muuten Aivan Ihana Lahjatavaraliike Wola, Iittalan Lasimäeltä. Kannattaa Ehdottomasti käydä sisällä asti jos sielläpäin liikutte!!!!

Tua:lle taas vihreää:

1262514264_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

Ihanat pöytätabletit lahjoitti Santik, mainio puoti sekin, ja Iittalan Lasimäeltä.. Kannattaa poiketa!

                                Onnittelut voittajille!!!!