Sain Pinkkikseltä S-kirjaimen, josta piti keksiä kymmenen sanaa, ja kertoa niistä jotakin itseen liittyvää. Tässäpä tulee:

SANNA

Rakas lapsuudenystävä ja esikoiseni kummitustäti. Sama "yhteys" vallitsee edelleen, vaikka kaukana toisistamme asummekin ja tapaamisten/puhelujen välit ovat liian pitkiä..

SERKKU

Toinen huippurakas! Mun hassu cousin siellä kaukana.... :)

SUKLAA

Tähän ei suurin osa naisimmeisistä tarvitse edes selitystä. Suklaa vain ON hyvää! Loistava lohdutuksessa ja leivonnassa. Ja painon nostamisessa..

SALMIAKKI

On pahaa!!! En ikinä syö salmiakkia! Lievää hämmennystä itsessäni aiheuttaa se, että Salmari on ainoita viinoja, joihin kosken. Outoa...?

SYKSY

Upeat värit luonnossa. Ihanan kirpeät aamut. Ensilumi. Kivaa!

Rapa, loska sade. Kylmyys. Kesän loppu. Tylsää...

SUSANNA

Ensimmäinen viidestä kummilapsestani. Ihana kaunis neiti! Kummittädillä on ikävä!

SININEN

Ehdoton lempivärini. Kun rakensimme taloa, olin koulussa kolmannella luokalla ja halusin ehdottomasti sinisen huoneen. Siitä lähtien kaikki kotini ovat olleet sinisiä. Noin kolmessakymmenessä vuodessa en vielä ole kyllästynyt.

Upea, turkoosinsininen, asteittain väriä vaihtava meri. Upea näky..

SISU

Multa ei Sisua löydy. Annan periksi ihan liian helposti.

SURU

Kauhean vaikea pukea sanoiksi. Surua on monenlaista. Pahinta ja lopullisinta on toisen kuolemasta johtuva suru. Sekin aikanaan muuttaa muotoaan ja on enemmän kaipausta ja muistoja joita voi surullisessa hymyssä  muistella... Suru voi olla myös kaunista.

SUKULAISET

Ilman sukua ja perhettä en pärjää! Näen lähimpiä sukulaisiani päivittäin/viikottain, enkä voi käsittää, miten toiset pärjäävät, kun asuvat eri puolila suomea ja näkevät tyyliin jouluna ja juhannuksena. Olen uskomattoman sukurakas pöhkö!

SAUNA

Saunaan mulla on viha-rakkaus-suhde. En yleensä tykkää käydä saunassa, siellä on liian kuuma ja tulee paha olo. Ja täytyy istua paikoillaan.. :) Eri asia on, jos mukana on hyvää seuraa ja löylyäkin voi heittää niin ettei mittari nouse yli 70 asteen.

SAKSET

Tärkeät vempaimet. Kun sakset ovat hukassa, mikään ei luonnistu ja tuntuu että niitä tarvitsisi koko ajan. Ehdottomat myös 3D-kuvien leikkaamisessa ja korttiaskartelussa. 

SIKA 

...se kohta paistetaan... joulukinkkua nam! Haaveilen joskus ryhtyväni kasvissyöjäksi, mutta miten päästä siasta eroon...?

Oho, näitä tulikin jo yli kymmenen..

En haasta ketää tähän meemiin, koska se vaatii vähän paneutumista ja aikaa... Jos haluat napata tämän mukaasi, huikkaa, niin annan sinulle kirjaimen... :)