Miska se otti ja juhli synttäreitä jo vähän etukäteen.
Ehdoton toive oli suklaakakku, eikä yhtään pelkkää kermavaahtoa. Äitihän sitten yritti parhaansa mukaan! Ja sai samalla upotettua Sly:ltä (merkitty sinisellä) saamiaan tuotteita tähän kakkuun. Eli tässä samalla raportointia siitäkin:)
Kuuden munan kaakoulla maustettu kakkupohja, välissä Maraboun minttukrokanttisuklaakermaa ja vadelmamousse. Kostutus vaniljamaidolla. Päällä tummalla suklaalla maustettua kermavaahtoa ja Stockalta ostettuja ihania suklaakiviä.
Pakko kehua, että tässä kakussa oli maku kohdallaan! Kovasti sai kehuja!
Minttukrokanttikermavaahto
1 levy Maraboun minttukrokanttisuklaalevy
3 dl vispikermaa
Sulata suklaa. Vatkaa kerma vaahdoksi. Yhdistä sähkövatkaimella vatkaten. Levitä yhteen kakun väliin. Tee paksu kerros, täyte hyytyy jämäkäksi muutamassa tunnissa kunhan suklaa jähmettyy.
Vadelmamousse
2 dl vispikermaa
1 prk vanilja-tuorejuustoa
1 levy Pandan valkosuklaata
2 rkl sokeria
Sulata suklaa. Vatkaa kerma vaahdoksi. Lisää siihen tuorejuusto. Lisää sula suklaa. Lisää kevyesti käännellen kohmeiset vadelmat. Maista ja lisää sokeri tarvittaessa. Levitä kakun toiseen väliin.
Kakkua sisältäpäin:
Ihastuin näihin kiviin KAMALASTI!!