Pashassa kaikki muu on hyvää, paitsi ne "roskat". Päätinpä siis tehdä roskatonta sellaista ihan oman pään mukaan..
500 g rahkaa
2 dl vispikermaa
1 kananmunankeltuainen
1 dl sokeria
1 tl vaniljasokeria
1 dl Lakkalikööriä
1 prk Piltti-persikkasosetta
Sekoita keskenään keltuainen, sokerit, likööri ja rahka. Vaahdota kerma. Nostele rahkaseoksen joukkoon. Laita valumaan pashamuottiin tai suodatinpussilla vuorattuun siivilään tai kahvinkeittimen "tötteröosaan" -onks sillä joku nimi?- Annan valua yön yli. Kumoa ja tarjoile persikkaviipaleiden kera.
Seuraavan päivän kommentit:)
Lieneekö tuolla "runsaalla" alkoholimäärällä ollut osuutta asiaan, kun pasha ei halunnut "muotittua". Pashamuottia poistaessani koko komeus lösähti kauniisti kasaan, eikä kivasta kukkakuviosta ollut tietoakaan. Muotoilin sen kuitenkin keoksi, ja koristelin mantelilastuilla ja hilloraidoilla. Pasha näyttää nyt kahvinvalutussuppilossa tehdyltä. Eikä kukaan tietäisi epäonnistumisesta mitään, jollen sitä tässä taas hölöttäisi.... :) P
Päätelmäni siis on, että pashaseoksessa oli liikaa nestettä!
Sikahyvää tuo kuitenkin oli!!!!!!!!!!!!