Pohja:
140 g Safari suklaahippukeksejä
50 g margariinia
Murustele keksit karkeaksi rouheeksi. Lisää sulatettu margariini ja sekoita keksimuruihin. Levitä seos leivinpaperilla vuoratun irtopohjavuuan pohjalle, mutta älä tamppaa liian tiukaksi, koska silloin pohjasta tulee kova leikata.
Täyte:
kourallinen jäisiä vadelmia
2 dl vispikermaa
200 g Philadelphiajuustoa
1 levy Pandan valkosuklaata
1 liivatelehti ja tilkka vettä
Levitä jäiset vadelmat keksipohjan päälle.
Laita liivatelehti likoamaan kylmään veteen.
Sulata valkosuklaa mikrossa tai vesihauteessa. Anna jäähtyä.
Vatkaa kerma vaahdoksi.
Lisää Philadelphiajuusto ja sekoita tasaiseksi.
Lisää jäähtynyt valkosuklaa.
Purista liivatelehti kuivaksi ja liota se kiehuvaan vesitilkkaan.Lisää valkosuklaavaahtoon ohuena nauhana hyvin vatkaten.
Kaada massa keksipohjan ja vadelmien päälle ja anna hyytyä mielellään yön yli jääkaapissa.
Koristele.