Huh huh, nyt on kyllä sanottava, että kohtasi todennäköisesti maailman pahin herkkusuu Katikin voittajansa!! Tämä herkku on N-I-I-N makeaa, ettei todellakaan tarvitse syödä yhtä palaa enempää!! Se taas ehkä on ihan hyvä  Herkullisia olivat, ihanan tahmaisen suklaisen kinuskisia, mutta Makeita!

Pakkasessa pari tuntia olleina olivat Entistä Ihanampia!!! Eivät jäätyneet kivikoviksi, vaan mukavan hileisiksi vain♥

Ohje on napattu uusimmasta Makulehdestä. Pohja on tehty ohjeen mukaan, ja kuorrutteessakin on aineet kuten lehdessä, eri tavalla käytettynä vain. Lehdessä suklaa ja kinuski on sekoitettu yhteen, jolloin täyte on tummempi ja yksivärinen. Minä levitin pinnalle ensin kinuskin ja sen jälkeen suklaan raitoina. Näin sain vähän elävyyttä kakun pintaan.

Pellillinen, n.60 pientä palaa

Pohja:

300 g Digestivekeksejä

125 g sulaa margariinia

Hienonna keksit käsin tai monitoimikoneessa. Sulata margariini. Sekoita ainekset yhteen ja levitä leivinpaperoidulle pellille ohueksi kerrokseksi. Laita jääkaappiin jähmettymään

Kuorrutus:

3 dl vispikermaa

1 dl sokeria

2 dl fariinisokeria

100 g taloussuklaata

Sekoita ainekset kattilassa. Kuumenna kiehuvaksi ja keitä hyvin miedolla lämmöllä 20-30 minuuttia. Kun tippa kinuskia jähmettyy pudottaessasi tipan kylmään veteen, on se valmista. Lisää valmiiseen kinuskiin suklaapalat ja anna sulaa. Älä keitä enää.

Levitä kinuski pohjan pinnalle ja levitä nopeasti. Anna jähmettyä kylmässä.