Irtopohjavuoka 14 cm
12 kpl Digestivekeksiä
75 g sulatettua margariinia
Murskaa keksit, sulata rasva ja sekoita keskenään. Painele seos hellästi leivinpaperoidun irtopohjavuuan pohjalle.
200 g rahkaa
200 g Philadelphiajuustoa
2,5 dl FloraVispiä
150 g valkosuklaata
3 dl mustikoita
2 liivatetta
sokeria
vaniljasokeria
Laita liivakot likoamaan kylmään veteen.
Sulata valkosuklaa mikrossa pienissä erissä.
Vatkaa FloraVispi vaahdoksi. Lisää vaahtoon rahka ja juusto sekä sokeria (aloita 1 dl :stä) ja lisää tarvittaessa.
Lisää pikku tilkkaan kiehuvaa vettä liotetut liivatteet. Kaada seos ohuena nauhana kerma-rahka-juustoseokseen hyvin vatkaten. Lisää valkosuklaa.
Ota puolet massasta erikseen ja lisää toiseen puoleen sulatetut mustikat ja vatkaa seos tasaiseksi.
Annostele mustikka- ja valkosuklaaseos kerroksittain irtopohjavuokaan ja anna hyytyä ainakin 5 tuntia.
Koristele.
Kakku "sisältäpäin" :