1239888304_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

Namskis, tästä tuli mun suosikki heti!! Raaskin ostaa tuota paljon kehuttua seesamiöljyä ja siitä tulee kyllä aivan ihana itämainen  maku esim. wokkiruokiin. Suosittelen!! Tällä öljyllähän ei ruokaa paisteta, vaan lähinnä maustetaan.. 1 rkl riitti isoon annokseen antamaan kivasti pähkinäistä makua. Inkivääri ja valkosipuli kruunasivat paketin. Nam!!

Ohje otettu KG-lehdestä ja mukaeltu siitä Hymy

1 pss Wokvihanneksia

1 paprika

1 valkosipulin kynsi

1 tl raastettua tuoretta inkivääriä

1 rkl rypsiöljyä

tippa vettä

1 rkl soijakastiketta

1/2 tl mustapippuria

1 rkl seesamiöljyä

150 g fetajuustoa (tässä 3% kuutio)

kourallinen cashewpähkinöitä

---------------

Suikaloi paprika.

Kuumenna pannulla rypsiöljy ja purista joukkoon valkosipuli ja raastettu inkivääri. Anna makujen irrota.

Lisää jäiset wokvihannekset pannuun ja kääntele muutama minuutti. Lisää paprikasuikaleet. Lisää mausteet lukuunottamatta seesamiöljyä. Anna kuumentua ja tarkasta että kasvikset ovat mukavan rapsahtavia. (jos eivät, lisää tilkka vettä ja kypsennä kannnen alla muutama minuutti) Lisää ruuan päälle seesamiöljy, pähkinät ja fetajuustokuutiot ja kuumenna.

Nauti heti.