..eli kahden suklaan hyydykekakku..
Kakussa on chilinen, hiukan potkua saanut kerros, sekä makeampi valkosuklaakerros. Kiva, vähän erilainen yhdistelmä!
Kakkuun toivottiin yksinkertaista koristelua ja rosepippureita. Lehdet sokerimassaa. Lisänä muutama kultainen sokerikuula. Reunat raidoitin "raitaraapalla".
Pohja:
180 g Digestivekeksejä
80 g sulatettua margariinia
Murskaa keksit ja sulata margariini. Sekoita. Painenle muruseos kevyesti leivinpaperoidun irtopohjavuuan (tässä 20 cm) päälle. Laita jääkaakaappiin jähmettymään.
Täyte:
1 prk Creme Vanillaa
1 prk Philadelphiajuustoa
n. 150 g Kultasuklaan chilisuklaata
(sokeria)
Sulata suklaa. Vatkaa Creme Vanilla vaahdoksi ja lisää siihen tuorejuusto, sulatettu suklaa ja sokeri. Kaada pohjan päälle ja tasoita pinta. Laita jääkaappiin jähmettymään.
1 prk Flora Vispiä
1 prk maustamatonta tuorejuustoa
150 g Kultasuklaan valkosuklaata
Sulata suklaa. Vatkaa Flora Vispi vaahdoksi ja lisää siihen tuorejuustoj a sulatettu suklaa . Kaada varovasti jääkaapissa jo osittain hyytyneen chilisuklaamassan päälle päälle ja tasoita pinta. Laita jääkaappiin jähmettymään.
Anna kakun jähmettyä yön yli jääkaapissa.
Irrota irtopohjavuuan reunat ja koristele kakku.
Onnittelut Liisalle!!! Kiitos ihanasta tekstiviestistä!